Årsmøte / Dugnad / Hageavfall/renovasjon / I nærområdet / polhøgda / Strand

Litt viktig informasjon til medlemmene.

Årsmøtet.

Årsmøte for Fornebo vel blir holdt torsdag 18. april klokka 19 på Polhøgda, Saker fra medlemmene mottas med takk, frist for innsending av disse er to uker før årsmøtet, de må altså være hos styret seinest 4. april. Årsmøtepapirer vil bli sendt ut en uke før møtet.

Dugnad.

Dugnaden blir søndag 5. mai fra klokka 14 og utover. Vi serverer pizza og en øl eller brus etter utført arbeid. Nærmere beskrivelse kommer når det nærmer seg.

Innsamling av hageavfall.

Også i år står vellet for innsamling av hageavfall, gjennom en avtale med Renova. Årets innsamlingsperiode blir fra 24. april og utover. Merk at dette er datoen de begynner innsamlingen. Ofte varer det lengre før de kommer, siste frist er 8. mai. Men skal man være sikker på å få hentet avfallet sitt, er det den første datoen som gjelder. NB: Denne ordningen gjelder kun for vellets medlemmer.

Bål på stranden.

På grunn av brannfaren ble ikke bålet tent på Sankt-Hans i fjor. Vi søkte om å få tenne det til jul, men fikk avslag. Vår klage på avslaget har Statsforvalteren ennå ikke svart på. Dermed har vi et problem. Vi kan ikke bare fylle på, og risikere et dobbelt så stort bål i år. Vi må derfor be om at det ikke må legges noe på bålet foreløpig. Sats heller på å bruke ordningen med innsamling av hageavfall så mye som mulig.